Аватар 2: Природата на водата

Avatar: The Way of Water

Аватар 2: Природата на водата
Действието на Аватар: Природата на водата се развива 14 години след събитията в Аватар. Джейк Съли (Сам Уортингтън) живее щастливо заедно с Нейтири (Зоуи Салдана) и техните деца, но когато стара заплаха надвисва отново над Пандора, двамата са принудени да напуснат дома си, отправяйки се към различни региони на изобилстващата от живот луна и да търсят помощта на други на‘ви племена. Неприятностите обаче ги следват плътно по петите…

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (341 гласа, оценка: 4,19 / 5)
3h 12m    2022   8 8

88,978

Аватар 2: Природата на водата
Коментари 38

  • Много добро продължение на филма! Заслужава си да се гледа!

  • Всички които мрънкат че не е хубаво качество и няма бг аудио. Е като искате хубаво качество и бг АУДИО отидете на кино!

  • По голяма боза не съм гледал през живота си.Имаш 2 планети и супер визоални ефекти….НО
    ….решили да наблегнат на омразата и отмъщението на един субект……..ТЪПО та чак се къса.Някакви космически корабчета идват пак незнайно как със 1000 пъти по мащна технология.Нашите герой бягат и се крият плувайки с някакви рибки, защото „преродения“ чешит от първа част незнайно защо иска да ги трепе.Бой с 3-4 моторни лодки и филма свършва…….
    Защо тия пак се върнаха? Какво искат? С каква цел са обучени толкова аватари?Къде са останалите племена?Кога тая забременя че роди 3 парчета? Чредишната биоложда кога е забременяла че и тя родила едно парче?….и най вече ТОЯ що толкова иска да трепе ОНЯ……
    Язък за парите , язък за чакането толкова.

  • Сложи пет Българе на едно место, упукай си пуканици,
    и седи глей сеиро..!

  • Все пак това е взето от киното по някакъв начин. Скоро няма да има бг аудио също така има бутон с който да направиш бг субтитри!

  • Памперс недоебан, филма не става и това е. Кой каквото и ще да ми приказва. Да еба на майка ти путката обръсната и пъпчасала!!!