Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“
Върнете се в „Хогуортс“ заедно с Даниел Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, сценаристът и режисьор Крис Кълъмбъс и много други звезди от актьорския състав на осемте филма за Хари Потър. Екипът се събира заедно за първи път, а поводът е 20-годишнината от премиерата на „Хари Потър и философският камък“ – първата лента от франчайза. Специалният документален филм ни връща назад в миналото и разказва за създаването на поредицата посредством нови задълбочени интервюта и разговори с актьорите. Присъединете се към това пътуване през вълшебната историята на филмите за Хари Потър и отпразнувайте юбилея на една от най-обичаните поредици на всички времена.

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (37 гласа, оценка: 3,73 / 5)
1h 43m    2022   8.2 8.2

17,329

Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“
Коментари 4

  • Немога да опиша с думи. Носталгия,радост, лека тъга за отминалото време. Роден съм 90-та и още помня първото ми кино от училище 2001г. Хари Потър и Стаята на тайните. Великолепно, вечен фен съм както и вече по големият ми син на 9. Отпечатък за цял живот.
    Хари Потър, Властелинът на пръстените, Матрицата.

  • Три часа е на мен ми са сере пък ма мързи🤣 каза:

    Харесва ми филма но ако имаше продължение щях да се радвам но да гледам един час любимите си герои как обсъждат репетициите си не мерси!.Ох сере ми са чао за сега следващия път измислете филм който няма край точно такива филми харесвам и не само аз и много други като мен но може някой хора да кажат че не са като мен но както и да е аз харесвам филми без край както любимата ми филм е приказка без край така и хари потър от началото до края ми е любимата Приказка – Филм!.