Черната пантера: Уаканда завинаги

Black Panther: Wakanda Forever

Черната пантера: Уаканда завинаги
Кралица Рамонда (Анджела Басет), Шури (Летиша Райт), М‘Баку (Уинстън Дюк), Окойе (Данай Гурира) и войните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на световните сили след смъртта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се опитват да приемат промените, настъпили в страната им, героите трябва да се обединят с помощта на Накиа (Лупита Нионго) и Еверет Рос (Мартин Фрийман) и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред страховит нов противник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймар (Теноч Уерта).

1 Звезда2 Звезди3 звезди4 звезди5 звезди (52 гласа, оценка: 3,94 / 5)
2h 42m    2022   7.4 7.4

57,332

Черната пантера: Уаканда завинаги
Коментари 15

  • За мен този филм не си заслужава времето. Плитък замисъл, лоша актьорска игра на моменти и ефектите са минати на бързо. Марвел много губят с реализирането на филма – нивото им много е паднало.

  • За 45-минути гледане.Нищо интересно освен някви грозни негри.Тая помия трябва да се гледа на части,ако човек има нерви разбира се.

    • Изгледах го -бахти и Негърския филм.Пълна дискриминация.Върховната Бяла Раса нямаше свестен представител в филма.

      • Що не вземеш да си намериш един върховен бял тъпак и да се самообиете расистка сган.Кое те кара да си мислиш че си нещо повече от когото и да било комплексирано човече,което предполагам няма смелост да каже каквото мисли в очите,но иначе се скъсва да говори зад гърба на хората. Ето ти един безплатен съвет,затвори се в домът си и не излизай от там. Така ще останеш чисто бял индивид.

  • Пълен бул шит , 1 неграта насилствено ги направиха актьори, учени , супер генийчета , и герои ( ако някой си имал земане даване с негра ще знае че те не са това което показва филма, Марвел тук много слабо се опитаха да добият славата на Аква мен но не им стана , слаб актьорски състав и ефектите за продукция на Марвел са много слаби, не си губете времето с тази позьорска продукция

  • Тоя който е пре заснемал филма много му шуми микрофона и разваля качеството на аудиото във филма!

  • Нали ви отговорих къде е с по добро качество.Забравехте ли Ха-ха-ха

  • dobre togava da popitam kakvo stana s Black Adam samo tuk go nqma s dobro kachestvo a sled saita vi ot godini!!!!!!!! ?????